portal osiedli, dzielnic i miast
 
 
 
www.MojeOsiedle.plOrunia Górna › Fakty - Listy - Opinie
 
 
Aktualności
  Fakty - Listy - Opinie
 
  Komunikaty
 
Informator
  Inwestycje mieszkaniowe
 
  Rozkład ZKM
 
  Mapka osiedla
 
  Galerie
 
  Internet
 
  Park Oruński
 
  Rys historyczny
 
Spotkania
  Czat
 
  Ankiety
 
  Forum
 
  Kartki
 
  Ogłoszenia
 
Ważne!
  Szkoła: ZKPiG nr 6
 
  Policja
 
  SM "Orunia"
 
  SM "Południe"
 
  Parafia
 
Akcje - Porady
  Bezpieczne osiedle
 
  Segregacja odpadów
 
  Bezpieczne ferie zimowe
 
Niezbędnik
  Auto
 
  Bankomaty
 
  Edukacja
 
  Gastronomia
 
  Jedzenie na telefon
 
  Rozrywka
 
  Sklepy
 
  Sport
 
  Telefony
 
  Uroda
 
  Urzędy
 
  Usługi
 
  Zdrowie
 
 Warto odwiedzić
 
www.gdansk.pl
Urząd Miejski w Gdańsku

NET P.C.
Gdańsk - NaszeMiasto
Radio Gdańsk
Praca w Trójmieście
 Opinie

Mamy oko na Orunię Górną 2006-10-10 10:42
Orunia Górna jest kolejnym gdańskim osiedlem wyposażonym w monitoring. Nad bezpieczeństwem mieszkańców czuwają funkcjonariusze Straży Miejskiej, którzy stale obserwują obraz nadawany przez kamery. - Już widać efekty - zachwala policja
więcej

Opinie dotyczące powyższej informacji
Wszystkich opinii: 9 
wawelska  2009-06-24 11:16
prosze o kamery na wawelskiej w nowych blokach (4). kradną i policja nic z tym nie robi. NIC tragedia 2 razy wlamali mi sie do samochodu...
ana

Sad  2008-02-11 14:53
Weścię się odwalcie to że piją to nie nasza sprawa. A tak wogóle to gdzie ma młodzież się spotykać z boiska szkolnego ich wyganiają z podwórek też więc może macie jakieś propozycje.
Zerg

sad  2008-02-08 12:59
brud i smród menele czy ten teren nie należy do spółdzielni mieszkam przy tym i woła to o pomstę do nieba czy nie można tego sprzatnąci zadbać o ten teren Jeszcze trochębędziemysię czuli jakbyśmy mieszkali na śmietnikuewa
ewa

MONITORING JEST DO D.....  2007-08-24 11:09
W PONIEDZIALEK 20.08.2007 GÓWNIARZE PRÓBOWALI WŁAMAĆ SIE DO JARZYNIAKA PRZY HOENE. W TYM CELU WYBILI SZYBĘ. ZADZWONIŁEM DO NASZEGO KOMISARIATU ALE NIKT NIE ODBIERAL.....DOPIERO NA TELEFON ALARMOWY SIE DODZWONILEM I WTEDY MNIE PRZEŁĄCZYLI. I TAK CZEKAJĄC NA PRZYJAZD RADIOWOZU...KTÓRY TRWAŁ 40 MINUT BO SCIĄGALI GO Z WRZESZCZA!!!!GÓWNIAŻE PORAZ DRUGI PRZYSZLI POD JARZYNIAK I GRZEBALI SOBIE PRZY BUDCE I GWIZDNELI BUTELKE WODY..PODPALILI SMIETNIK....I PO 40 MINUTACH NADIECHAL DLUGO OCZEKIWANY RADIOWÓZ , WEZWALI STRAŻ POŻARNA KTÓRA PRZYJECHAŁA PO 10 MINTACH(STRAŻ TO MA SZYBKOŚĆ)
A KAMERY...BUHHHHAHAHHAHAAH MOŻE NIE DZIAŁĄJA:)TYLKO MAJA ODSTRASZYC CO JAK WIDAC NIE DAJE ZADNEGO SKUTKU
mieszkaniec Orunii

Na genitaliach tez sobie powies kamerki  2007-05-02 20:29
i podlacz do neta, bedzie nowy serial "Jaja z Orunii". A jak Ci co pija i bija zaczna srac to ogladalnosc wzrosnie.
Aldwyn Danu Nightwind

hmm  2007-05-01 11:16
popieram, ze na Koralowej, Perłowej, Piaskowej i Granitowej tez powinien byc monitoring bo mieszkaja tam osobnicyktórzy czesto broją, piją i szczaja gdzie popadnie,
ale to chyba tylko czcza gadanina bo inwestuje sie tam gdzie miszkaja bogaci i nowe osiedla
niom
pudzi

!!  2006-11-16 08:44
Jadwiniu nie wyrażaj się tak brzydko, to nie przystoi kobiecie a fe
patka

[1] 2 

Twoja opinia się liczy! Skomentuj tę sprawę!

Tytuł:
Treść:
Autor:
Email:

Serwis www.MojeOsiedle.pl nie ponosi
odpowiedzialności za treść opinii

 Fakty - Listy - Opinie
Mieszkańcy Oruni: mamy dość fermy (78) 
 
 
Poprawki w Parku Oruńskim (24) 
 
 
W sześć minut do centrum miasta (12) 
 
 
Kryte pływalnie w wakacje mają wolne (5) 
 
 
Wszyscy zapłacimy za nowe wysypisko (166) 
 
 
Część Gdańska bez ciepłej wody (4) 
 
 
Sąd nakazał likwidację lisiej fermy w Gdańsku Orunii (31) 
 
 
Mieszkańcy mają dość hodowli zwierząt futerkowych w Gdańsku (18) 
 
 
Oddaj głos w sprawie psa (10) 
 
 
Widmo tirów straszy mieszkańców (9) 
 
 
SkrótStarsze
 Top opiniowane fakty
Mieszkańcy domagają się sygnalizacji świetlnej (620 opinii) 
 
Mamy oko na Orunię Górną (556 opinii) 
 
Wszyscy zapłacimy za nowe wysypisko (166 opinii) 
 
Problemy z rondem na Górnej Oruni (120 opinii) 
 
Bezmyślne parkowanie (99 opinii) 
 
 Top wątki Forum
Wkurzony po mszy? (213) 
 
Naciaganie EL-GAZ? (195) 
 
NARESZCIE bedzie internet (150) 
 
Internet na osiedlu (149) 
 
Sklep mięsny na Okulickiego (139) 
 
ODZIEŻ UŻYWANA (109) 
 
Lisy - nie kończąca się historia (100) 
 
Psie kupy (97) 
 
Domesta (96) 
 
UWAGA!!! Nasza petycja do UM (92) 
 

Portal www.MojeOsiedle.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników serwisu. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Copyright © www.MojeOsiedle.pl 2001-2014  |   Redakcja  |   O nas  |   Regulamin Forum Dyskusyjne MOJE OSIEDLE, DZIELNICA i MIASTO