portal osiedli, dzielnic i miast
 
 
 
www.MojeOsiedle.plOrunia Górna › Fakty - Listy - Opinie
 
 
Aktualności
  Fakty - Listy - Opinie
 
  Komunikaty
 
Informator
  Inwestycje mieszkaniowe
 
  Rozkład ZKM
 
  Mapka osiedla
 
  Galerie
 
  Internet
 
  Park Oruński
 
  Rys historyczny
 
Spotkania
  Czat
 
  Ankiety
 
  Forum
 
  Kartki
 
  Ogłoszenia
 
Ważne!
  Szkoła: ZKPiG nr 6
 
  Policja
 
  SM "Orunia"
 
  SM "Południe"
 
  Parafia
 
Akcje - Porady
  Bezpieczne osiedle
 
  Segregacja odpadów
 
  Bezpieczne ferie zimowe
 
Niezbędnik
  Auto
 
  Bankomaty
 
  Edukacja
 
  Gastronomia
 
  Jedzenie na telefon
 
  Rozrywka
 
  Sklepy
 
  Sport
 
  Telefony
 
  Uroda
 
  Urzędy
 
  Usługi
 
  Zdrowie
 
 Warto odwiedzić
 
www.gdansk.pl
Urząd Miejski w Gdańsku

NET P.C.
Gdańsk - NaszeMiasto
Radio Gdańsk
Praca w Trójmieście
 Opinie

Ośmiolatki skatowały swego kolegę na gdańskiej Oruni 2004-09-25 10:24
Gdańscy policjanci są zszokowani - dwaj drugoklasiści są podejrzani o napad i pobicie swego kolegi ze szkoły. Romek ma pękniętą czaszkę i wstrząs mózgu. Jego prześladowcy trafili do ośrodka wychowawczego.
więcej

Opinie dotyczące powyższej informacji
Wszystkich opinii: 12 
TO O MNIE  2011-11-23 17:19
JA SIEDZIAŁEM W OŚRODKU ZA NIEWINNOŚĆ NIGDY NIE ZAPOMNĘ TEGO POLICJI
ANDRZEJ (NIE MICHAŁ I IGOR)

glupi ludzie  2004-10-10 11:46
Orunia gorna, zajebista dzielnica delikatnie przypominajaca ujescisko, a to jaka to orunia niedobra to chyba wyssane z palca, ja sie tam czuje zajebiscie bezpiecznie, orunia dolna gorzej, wieksza zbiorowoc patologi, ale to nie wina tych ludzi ze mieszkaja gdzie mieszkaja, i nie jest to wina dzieci ze sie wychowuja w takim a nie innym meliniarskim otoczeniu, bieda wszedzie zaglada, tylko sa wieksze epicentra tej biedy, pozatym jak sie tam wmiare zna ludzi to mozna bezpiecznie i wieczorami chodzic, to co sie wydazylo, zadna nowosc takich sytuacji jest na peczki tylko albo poszkodowani zalatwiaja to na swoj sposob albo poprostu tego nie rozglaszaja, badz co badz jest to lakomy kasek dla prasy, co do spoleczniakow nie wiem czy wy zauwazyliscie to co ja, ludzie przez ostatni rok porobili sie tak skurwiale spoleczni ze az glowa boli, szczegolnie starsze babcie, przesiadywanie w oknie albo patrzenie przez judasza co sie dzieje na klatce, itd to norma na dizsiejsze czasy, a bezsensowne wydzwanianie na policje to juz normalka, ostatnio przyjabali sie do mnei sasiedzi ze zle siedze na lawce, albo w czasie wakacji policja przyjezdzala codzienie bo jakas spoleczna babcia ktroa wychodzi z jamnikiem doslownei 20 razy na zwiady wydzwania na paly bo widzi wieksza grupke na lawce PAAARAANOOOJAAA, podsumowujac wszczedzie sie zdazy patologia, orunia spoko zajebista dzielnica z zajebistymi ludzmi, huj w dupe gazeta i spoleczniaka pozdrawiam !
chełm

Kris  2004-10-05 00:44
Policja nie zmieni tej dzielnicy, bo prędzej sama zacznie pić, a meliniarzom odwyk nie pomoże(conajwyżej odstrzał). Jak dobrze popatrzysz to zauważysz u siebie na klatce dwoje alkoholików. To norma w tym kraju. Jak nadal nie widzisz to użyj wody utlenionej.
Scacha

Orunia to melina.  2004-10-05 00:29
Policja powinna byc tam non-stop na nogach, 24h na dobę. Taka dzielnica. Meliniarze na odwyk, dzieci na wychowanie. Ot taka tamtejsza rzeczywistość. Najlepiej od zaraz, potem może byc za poźno...
Kris

ja znam tych ludzi  2004-10-02 22:21
ja znam tych ludzi , nie maja najlepij ale to co przedstawiaja w gazecie wyborczej to jest klasyczny przyklad fantazj pisarskiej . czy to byli oni czy nie nie wiem , wiem natonisat ze dzieci te nie sa zbyt "szczegolne" ale nie nalezy wierzyc w to co pisza i mowia PS.oni z tego zyja
czy sa media w ktore mozna wierzyc???

bez nadziei  2004-10-01 20:55
tych dwóch gnoi nie rokuje żdnej nadzieji na normalne życie w społeczeństwie jesli zrobili cos takiego w wieku 8 lat to co będzie za 5-10? odrazu do komory gazowej ze ścierwem i koniec nie ma litości dla czegoś takiego
lepiej nie podam bo mi jeszcze kto pretem walnie

Freddy i Jason nie są społeczni? To jacy? Antyspołeczni?  2004-09-26 19:57
Rozwiń mi ten ziomalski zwrot!
Pozatym jak wiesz w jakich okolicznościach się to wydarzyło, albo jak łączy Cię z tą rodziną jakaś więź to masz szanse sprostować kłamstwa gazety i wyjaśnić sprawę. To był to metalowy pręt czy nie? Jeśli choć część z tego co pisze gaz.(chroń oczy) wyborcza jest prawdą to taka sprawa nie może zostać zlekceważona. To jest patologia!!!
Scacha

[1] 2 

Twoja opinia się liczy! Skomentuj tę sprawę!

Tytuł:
Treść:
Autor:
Email:

Serwis www.MojeOsiedle.pl nie ponosi
odpowiedzialności za treść opinii

 Fakty - Listy - Opinie
Mieszkańcy Oruni: mamy dość fermy (78) 
 
 
Poprawki w Parku Oruńskim (25) 
 
 
W sześć minut do centrum miasta (12) 
 
 
Kryte pływalnie w wakacje mają wolne (5) 
 
 
Wszyscy zapłacimy za nowe wysypisko (166) 
 
 
Część Gdańska bez ciepłej wody (4) 
 
 
Sąd nakazał likwidację lisiej fermy w Gdańsku Orunii (31) 
 
 
Mieszkańcy mają dość hodowli zwierząt futerkowych w Gdańsku (18) 
 
 
Oddaj głos w sprawie psa (10) 
 
 
Widmo tirów straszy mieszkańców (9) 
 
 
SkrótStarsze
 Top opiniowane fakty
Mieszkańcy domagają się sygnalizacji świetlnej (620 opinii) 
 
Mamy oko na Orunię Górną (569 opinii) 
 
Wszyscy zapłacimy za nowe wysypisko (166 opinii) 
 
Problemy z rondem na Górnej Oruni (121 opinii) 
 
Bezmyślne parkowanie (99 opinii) 
 
 Top wątki Forum
Wkurzony po mszy? (213) 
 
Naciaganie EL-GAZ? (195) 
 
NARESZCIE bedzie internet (150) 
 
Internet na osiedlu (149) 
 
Sklep mięsny na Okulickiego (139) 
 
ODZIEŻ UŻYWANA (109) 
 
Lisy - nie kończąca się historia (100) 
 
Psie kupy (97) 
 
Domesta (96) 
 
UWAGA!!! Nasza petycja do UM (92) 
 

Portal www.MojeOsiedle.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników serwisu. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Copyright © www.MojeOsiedle.pl 2001-2018  |   Redakcja  |   O nas  |   Regulamin Forum Dyskusyjne MOJE OSIEDLE, DZIELNICA i MIASTO